Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envis som en åsna



Ej heller hovdamen
kunde sätta stopp

På alla rykten som
hovrande florerade
runt ikring henne

Men då ju hon var
en tvättäkta fullblods
Arab

Och inte lät sig kuvas
så lätt.

Så sprutade hon diarré
i slutändan på Sultanen
och hans vita lakans
anhang


För deras dumma tafatta
försök att försöka tvinga
henne. ..

Dra en fullastad vagn
Precis som ett annat
billigt dragdjur

Sultanen skrek att hon
var en förbaskad dum
Otrogen hund

Det var hon inte alls utan
En väldigt stolt förbaskat
dyr Fullblods arab.

Det var väl därför han
Förlät hästen och tillät

En av sina många döttrar
Rida hopp uppvisningar
med imponerande
Resultat

Medans Sultanen stod
vid sidan om i en vrå

Kliade sig i skägget och
funderade över


Att Honkönet började
bli allt mer svårhanterlig

Hmm säg vad berodde det
på? All denna otacksamma
unga kvinnlighet. ..










Fri vers av Sefarge VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-09 01:15



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Tja, ibland kan en skitsak ställa till
det....till det bättre!
2019-05-09

  Fulbergarn
Ha ha, utmärkt och glädjande till morgonkaffet :)
2019-05-09

  Kungskobran VIP
Härligt humoristisk
2019-05-09

  Mats Edin VIP
Tack för denna sköna skröna
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP