Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARAMETRISK

Allt är återskapat
Vem förblir även Du
en spegling som är
ett nu av det som var

Detta odödliga förflutna
Kommit ifatt mig
Möter det varje dag

Finns som i en spegel
Ser det med sorg som det är
Kritiserar det självklara


har du nu mod att möta det förflutna
som är ett Nu. Detta Jag, som även är Du

© Bosse 9 maj 2019.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-09 03:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som ett stämpeltryck
Av nu och då. Mäster
-ligt inpräntat i
varandra!
;)

2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten