Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödsituation som kräver poetism

När behövs en poet?
I vilket sammanhang?
När behövs en planet?
I vilket sammanhang?

Drar allting till sin spets,precis som den handläggare på försäkringskassan som ansåg att andning inte är en nödvändig funktion att underhålla, om problem med andningen finnes.

Som poet eller människa, vill jag att de sista orden vid min dödsbädd inte skall vara mina, utan för att vila i döden på ett lugnt sätt, så tror jag, att jag behöver någon vid min sida, som läser dikter högt vid dödsbädden.

Jag vill att poesi skall fylla mig till bredden.




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-05-09 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim