Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modernisera ett budskap

Förr eller senare, så måste jag som poet modernisera mitt skriftspråk.
Så att alla kan förstå.
Så att jag kan nå ut till massorna.
Det är den sociala biten, ett socialt anspråk, att tala till många genom.




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger
Publicerad 2019-05-09 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim