Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 9/5


I skolan - en drömramsa

 

Katt och hund och avokado 

hela klassen stod i raden

alla skulle ha var sin

min Charlotta hon var fin

en magister 

hade brister

hade somnat på ett bord

ja så var det, sant mitt ord




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-09 07:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En magister med brister men avokado som räcker till alla! Tydlig dröm.
2019-05-09

  TrollTörnTrappan VIP
Suggestivt hur "brister" representeras av två kortare rader!! [Hemma här har jag bara en rad av avokados på bordet - inga varelser som skulle kunna räkna med att få en var.]
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X