Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

SVT öppnar en folkhälsa undersökning Terrorists-tandvård.

https://www.facebook.com/svtnyheter/videos/816356738726910/?

v=816356738726910

Vill ni berätta mer kan ni mejla till:
tandvard@svt.se

SVT öppnar en folkhälsa undersökning och de faktorer som gör att den kan transfigurera sig i kortikala sjukdomar och ett infektionsutbrott i det svenska samhället genom Terrorists-tandvård. Tandvård hjälp av anrikning för säljare av elfenben för tandfasader priset på typiska besök till en läkare som ska levereras till tandläkaren med grönt kort eller nästan gratis alla tänder som kändisar. emellan 2 länder, tandstolen  i Rumänien eller Ungern medan dental tandtekniker  levererar på 24 timmar med flyg medan vanligt folk svenska pensionärer inte har råd med någon åtminstone med en tandförsegling,  ruttfilning på grund av det brottsliga priset.Etableringar kommer att fråga en grupp denna titelgrupp:
"Hälsa först och främst är det bättre än någonting!
Med utgångspunkt från resonemanget som i vårt liv, utgående från övervägande att i våra liv ingenting är dyrare än hälsa, eftersom hälsan är mer värdefull än pengar eftersom hälsan ger pengar.
De flesta människor slösar bort sin hälsa för att tjäna pengar, sedan tillbringa sin förmögenhet för att återställa sin hälsa, och i många fall är det oåterkalleligt!
Snabbhet är det tillståndet av det absoluta fysiska, mentala och högsta sociala värdet av mänsklig fena som representerar den vackraste gåvan som naturen kan ge oss.
Nuvarande livsstil, matcystrar, (cancer) tänder, infektioner och bakterier, kronisk blåsan, överanvändning, stress och sedentarism, trötthet, felaktig näring leder till allvarliga hälsoproblem.
Få politiker tänker bara på de konsekvenser som kan uppstå under livstiden med uppkomsten av sjukdomar eller dysfunktioner.
Den nuvarande mannen kan inte klandra bristen på information, men det är viktigt att se vad som gör oss bra och att förstå var han jobbar med oss, och där vi fastnar för att hålla oss friska och kraftfulla.

Det är absolut nödvändigt att välja hur vi lever genom daglig mat genom det sätt vi tänker och hanterar varje åtgärd. Det här är sättet att förebygga sjukdomar, för att undvika överflöd som genererar dysfunktioner över tiden, kunskap om näring är mycket viktigt, för genom att vi äter tar vi i grunden det dagliga läkemedlet för hälsa och bra underhåll av hela.
Hälsa beror på balansen mellan kost och fysisk och mental aktivitet ... (efter Hippokrates.) ... den fysiska ansträngningen kräver mer kalorier, så vi matar ordentligt och vice versa …
"En organisms svaghet försvagar sinnet" Jean Jaques Rousseau.
Lycka består i själens hälsa, i stället för en yttre estetisk skönhet och byggandet av en kropp utan sjukdom och full av energi.

 

 
Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-09 10:04Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP