Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

illröd damcykel
ligger i spenatgrön häck
svartvit fågel styr




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-09 10:15



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
haha, helt jäkla underbar!
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP