Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matris 11 : Mosaik 19


Bara Ovanligt Vanlig

 

 

Torkel tycks ha för vana

att på tämligen ovanliga vis

göra bara vanliga saker

 

medan Tina å sin sida

på väldigt vanliga vis

testar de mest ovanliga ting

 

Torkel lirar på skolans piano

superhits från alla år

fast med diskhandskar på

och egenhändiga överlappningar

beräknade enligt Queens diskografi baklänges

 

emellertid Tina spelar på specialimporterad pilbåge

en halvkänd liten låt

helt enligt noterna torrt

utan minsta variation

men med våta ögon

 

Då får Tina trettifem tummar upp

och tolv fina kommentarer

Dock har Torkel att nöja sig

med två små tummar följt av en

ensam lång kommentar

 

kanske tvärtemot vad man

torde ha föreställt sig

?!

!?

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2019-05-09 10:46



Bookmark and Share


  Nanna X
Anar jag lite missnöje med Torkels läsarstatistik här?
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP