Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrattanfall igår förlöste många ”spända muskler” på flera plan.


Skratt

 

Skratt

            förlösande, upplösande

            tar fram nya dimensioner 

            tar DIG till nya dimensioner

            bubblar och pyser

            värmer när du fryser

            förenar gammal och ung

            lättar när du är tung

            belyser det dimhöljda

            lockar det förstelnade till

            livgivande rörelse

            höjer till högre perspektiv

            lyfter från frusen grund

            skapar liv i mullen

            är liv

            är universum

 

© Gunilla N

20190509

 




Övriga genrer av Gunilla VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-09 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP