Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror alltid jag ska vara effektiv när jag reser många timmar, men det blir istället tankebollar som studsar runt i mitt lilla huvud.


Fragment från en tågresa norrut

 

 

Som om jag inte riktigt hinn med
Som om jag har en fettfläck på glasögat
Tittar och ser
stress i synfältet

Här är träden tunna
måste kramas buntvis
inte som i Småland

Tågen går långsammare
ju längre norrut
vi kommer
kör bara runt 100km/h

Det är som att Universum sakt ner
så att jag ska hinn med

Det är maj
och björken har bara musöron än

Det är bra
Åk norrut och du får vår
en gång till

Ett sätt att hinna med.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Livet1 VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-09 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP