Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ordkast, klass, mos, fas, ras, havs

 

Ord ,

Blandade med sand och grus
Blandade med blod och strid
Blandade med dröm och äventyr

Ord,

Som lever sin tid och efter sin tid
Som skrivs med färg och evig i frid
Som talar makt och aldrig svik

Ord,

Med mod
Med kärlek
Som Robin Hood

Ord,

Som ingen kan kväva
Som ingen kan bura in
Som i allas bröst levar fångat

Ord,

Som har färg
Som smakar kurry
Som lever upp på en berg

Ord,

Som talar när de behövs
Som tystbelåten när den krävs
Som strider när det mesta krävs

Ord,

Som de ensamma sover och gråter med
Som de tysta omfamnar och talar med
Som den främmande själen saknar vill vara vid

Som blodiga avlidna vilar på min bröst mest

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-05-09 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP