Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grannar

Hur man än gör
Finns det en granne som stör

Hur vänlig man än är
Grannen är sur och tvär

Vad ska man då göra
När man grannens klagomål få höra

Ta sitt pick och pack och flytta
Är väl inte till någon nytta

För då en ny granne man får
Och allting börjar om och kanske inte bättre går




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-09 11:32



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Geannfejder förstör och sår split. Tråkigt när det händer.
2019-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Trist när grannsämja saknas, dessvärre är det många som har det så.
2019-05-10

  M.Eta
Grannfejd kan förstöra mycket, vem ska ge sig? Tråkigt.
2019-05-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är inte lätt med grannar alla gånger. Min son och hans familj har utsatts för en granne i tolv år. Grannen är dömd i fyra rättegångar för stöld, olaga hot, trakasserier och diverse annat. Han slutar aldrig.
2019-05-10

  alicja lappalainen VIP
EN HUMORISTISK DIKT MED EN DISTANS TILL INNEHÅLLET. BRA!
2019-05-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu är egot hos
många stort de gör
som de vill, deras lag
tycks råda, värst är, de
tycks bara åt ett håll
skåda, till egen låda...

2019-05-09

  ULJO
Grannfejd kan leda till mycket. Varför kan man inte leva i fred, lugn och ro.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP