Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fladdervingar



Jag vet hur det känns när vingar bränns
och broar de brista
då vi går på en ödslig strand
håller i vår öppna hand
alla våra käraste minnen
vi står vingbrutna och ropar
och handen famlar i dimman
värre ändå att veta
vi trampat på ett golv
ömtåligt det rista




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2019-05-09 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP