Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som står i skuld är icke fri

Från födseln
Står vi i skuld
Vår Herre eller
Någon annan potentat
Kasserar in i
Dödsögonblicket




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 119 gånger
Publicerad 2019-05-09 16:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En nyfödd har ingen skuld, skulden är väl deras "skapare" i så fall.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar