Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vi vet sitter många oskyldiga fast i psykiska, vård eller vad det nu ska föreställa.


Enda spår som finns.

En rörelse är på plats,
en väg att komma ur det psykiska.

Är det svårt?

Ja, något.

Det är kliniskt, inte mänskligt..

De tar fram medicin,
de vill lyckas och de behöver patienter..

Efterfrågan är viktigt, de vill tjäna pengar.

Ni har så rätt!

Men hur ska våran rörelse kunna frita deras patienter?

Bra fråga, genom formuleringar.

Formuleringar?

(Skriv snabbt utkast vilket alla får använda som underlag.)

Ett exempel:

Hm, då ska vi se, sa den bli..till den dö..Ja, ni vet, hm..

"Så skapar psyket en patient som håller käft."

-Det är kanske inte så bra formulerat, Åke!

-Nä, fan jag vet, är så djävla bakbunden..

Det är bättre vi väntar på nästa text, eller hur!

(Så nu har vi rätt sjuka känsla från psyket här.)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-09 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP