Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Petrus Gustafsson


LEVE NOLLTOLERANSEN!

Hemma hos oss har vi nolltolerans

Hitin kommer ingen sprit

Hemma hos oss har vi nolltolerans

Ta inte med rökverken hit!

Och kom inte med veganpropaganda

eller med feminism

Hemma hos oss har vi nolltolerans

mot all slags liberalism

 

LARZ GUSTAFSSON 9/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-05-09 16:28



Bookmark and Share


  Federico Romano
Bene Larz!
2019-05-10

    ej medlem längre
Ord och inga visor om gifters motande i dörren. Att låta bli är nog det bästa...inte alla förunnat att klara dock.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP