Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska

Hör när glaset strimlas
sönder i tusen små bitar
Ser hur dina ögon skiftar
färg från bruna till svarta

Känner vibrationerna i
golvet när du närmar dig
Andas in dina andetag som
slår fortare och fortare

Möter din blick men nu
vägrar jag att backa undan
Väntar på knytnävslaget
som du alltid tar till

Är inte rädd längre

Detta blir ditt sista




Fri vers (Fri form) av Emme
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-09 17:00



Bookmark and Share


  aol
Man ryser av diktens så äkta känsla
2021-02-08

  Quasimodo
Här syns ondskan i sin fulaste skepnad, stå upp och stå kvar för dig själv!
2019-05-09

    ej medlem längre

Stå för den du är, ingen rädsla.

J



2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme