Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom havet

Jag stryker med blyvitt och ultramarin
snö och älvfåror
tecknar en ordlös karta

strandens högresta stammar
uttrarna vältrar sig i järnvattnet
landskapet bränt i kanterna, sammanrullat som näver

du är inte mer
än en stund av mitt liv
ett vitt kronblad som faller




Fri vers av Grävling
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-09 17:18



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Du hittar fina metaforer här Grävling!
Finns det uttrar där utanför Umeå?
Själv har jag aldrig sett en vild utter.

Bohemen
2019-05-10

  bohemen VIP
Du hittar fina metaforer här Grävling!
Finns det uttrar där utanför Umeå?
Själv har jag aldrig sett en vild utter.

Bohemen
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling