Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva i en farlig relation

När hon ser att hans ögon blir alldeles svarta
kan hon känna hur elden sprider sig inom henne
då han är arg på henne
Och då är det bäst att hon håller sig på ett litet avstånd
För hon vill inte vara den som bränner sig på honom
då hon vet om hur arg han kan bli när han surrar
som ett ilsket litet bi

När hon ser elden i hans ögon kan hon känna hur glöden
sprider sig
Och trots att askan är svart, så är den röd
Så hon vet om, att om hon kommer i vägen för honom då
finns det en risk att hon bränner sig så kraftigt
att det kan bli till hennes död

När hon ser solen skina i hans ögon blir hon alltid lika
bländad av hans skönhet
Och det är då som hon kan känna sig så tacksam
för att det är just henne som han tycker om
så himla otroligt mycket
Den som han håller av
För då vet hon om att hon inte behöver oroa sig
så mycket i hans närhet
För hon vet om att han alltid är lika rättvis och rättfram
som en stor profet
Så om någon försöker att göra henne illa då, står han
alltid där vid hennes sida
Och om hon då får se att hans ögon blir alldeles svarta
vet hon om att det inte är hennes tur
att behöva få lida
Just för att han tycker om henne, gillar henne, älskar henne
Vilket är helt okej för henne
Hennes goda men tempramentsfulla vän..

Att leva i en farlig relation!

Ken Cassel
9/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel