Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opium

Ilskan vrider sig inuti
den vill ut
Blicken är trång och ord enbart uthärdas
inte njuts
Avlägsnar mig så länge, en liten stund
behöver lugn

Värmer mig igen
väntar på dess ankomst
Sedan tillbaka
till livets farkost




Fri vers (Prosapoesi) av memsi
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-09 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

memsi

Senast publicerade
Opium
Underlandet
* Se alla