Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikussar ba

 

 

det bor bara oro 
under balkongerna

sprickor i fasaden

 

 

veckovis tid
sekundär infektion

helgledig

 

 

marinerade
helstekta på bägge sidor

solsemestrar

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-09 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förortsblues
2019-11-27

    ej medlem längre
Alla tre är fina, gillar den sista lite mer..
2019-05-15

  SpamPippiL VIP
Man ska inte bygga sitt hus på lösan sand. Och inte sola utan skydd ;)
2019-05-10

  Birk Andersson
en stark grund
påverkas inte
av sprickor i fasaden
2019-05-10

    Sefarge VIP
Jasså jaha? ..



2019-05-10

    ej medlem längre
Bra idé och haikur. Jag hade en idé för fyra haikur som en dikt om vinter, vår, sommar och höst. Men jag har inte bemästrad denna konst. Dina haikuer var roliga och på allvar på ett positivt sätt samt påhittiga.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP