Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swish ligger nere

En rubrik dyker upp: Swish ligger nere

Ja vad annat kan inte hända 

när man inför en så galen betalmetod;

eftersom varje liten unge med mobil kan köpa en glass i affären

och då blir det givetvis en massanhopning av transaktioner

som inte bankens elektronik kan klara av

;




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-09 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP