Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR HENNES SKULL

det lyser i fönstret

för hennes skull

ett välkommen hem

från din sitting bull

 

LARZ GUSTAFSSON 9/5 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2019-05-09 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att komma hem efterlängtad!
Fin dikt och bild!
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP