Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlandet

jag tål ju inte den rytmiska basen
de blinkande ljusen
cancerogent gift i alla glas
den genomskinliga demonen
som väntar på att såra, våldta, döda
och hur vi alla slukar det som manna

i nattlandet växer våra horn
vi stampar med oavsiktliga bockfötter
hjärtat pumpar drogerna, smittan
organen dricker blodet och syret
vi förvandlas
vi förvandlas

vi förvandlas




Fri vers av 99knivesinside
Läst 205 gånger
Publicerad 2019-05-09 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside