Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm


Ordningsföreskrifter

 

Var alltid minst två vuxna närvarande 

vid huvudgärden och vid fotändan 

iakttag hög beredskap för halka

kompensera för ojämnheter

avlägsna ett lager plattor

innan nästa påbörjas

för vaggan sakta 

och säkert ner

i trygghet




Fri vers av Nanna X
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-10 06:38



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hur man tar hand om en nyfödd?!?! Intressant hur "säng-kontexten" glider över bitvis i andra fenomen - vilka tycks ha mer att göra med husbygge eller plantodling...?
2019-05-10

    ej medlem längre
Broderi
2019-05-10

    ej medlem längre
Så fin och så sann. Som ett sånt där korsstygns broder du vet.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X