Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patriarkalets talesman

En snopp mellan benen 

en bredbent hållning 

rak i ryggen

en mustasch på överläppen 

en djup inandning

den snabba gesten

med tummen och pekfingret 

över mustaschen 

 

Sedan kan du förklara världen


 



Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-10 06:44



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja... och basrösten, glöm inte den ;-) - de flesta lyssnar (lyder) och förstår att talaren har något av vikt att tillföra - det gäller överallt, även på förskolan!
- vad ska vi göra åt det? eller ska vi låta det vara som det är? - kanske behöver vi rentav en patriark, då och då?
2019-05-10

  Mats Edin VIP
Alltid denna mansplaining!
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP