Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas innersta gråt

Jag viskar i nattens mörkaste timma
Och hoppas du vet att mitt hjärta gråter nu
Alla de tårar jag svalt under dagen

Men jag vet det inte ändrar någonting
Om du vet eller inte att det är så
För jag har aldrig svarat ja eller nej
De gånger du frågat mig i efterhand

Utan jag fortsätter att viska i natten
I vetskapen om att du aldrig kommer
Höra mitt hjärtas innersta gråt




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-10 10:55



Bookmark and Share


  ULJO
Så berörande skrivet
2019-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om att gråta i ensamhet i nattens mörker!
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP