Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ekot av ett förlorat liv

 

Rytmen
Av
Mina steg

Talar ensamhet
Har ingen tonnoter
Har inga skuggor

Rytmen, ekot
Av
Mitt förlorade liv

Talar tortyr och förföljelser
Bär blod med sig
Lever på flykt

Rytmen
Av
Ensamheten i mig

Låter dödlig
Sjunger dödlig
Skuggar dödlig

Rytmen
Av
Medmänskligheten i mig

Heter odjur
Heter barbariskt
Heter kannibal

Rytmen
Av
Den dumma mig

Talar sanningen
Talar bevis
Talar fakta

Rytmen och ekot
Av
Naji

Är sanningen som mänskligheten är rädd för att bemöta




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-05-10 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP