Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonen är här!

 

Morgonen är här!
Och,
Jag är den samma gamla jag

Har samma kläder från gårdagen på mej
Upplever mer dyster än gårdagens dysterhets
Och ännu mera omringande ensamhet

Jag skall steka en bit entrecote, X stark egen krydda
Skall ha några X stark Arboga öl till dagen
Och till kvällen skall titta på ej underhålla tv kanaler

Imorgon är här,
Och,
Jag är den samma gamla jag

Har tappat mer ork, kraft från gårdagen
Upplever starkare ensamhet än gårdagens ensamhet
Och ännu mera omringande ensamhet

Övermorgonen är här,
Och,
Den samma gamla äldre jag på fokus igen

Kommer att ha samma rutiner utan till livet ut
Kommer och göra samma dumheter utan till livet ut
Kommer att vara tyst och av ensamhets gud kvävs tills död

Gud är inte här men jag är här
Demokratins helgbok ljuger, det gör jag inte
Kärleken existerar inte men själv existerar

Idag och imorgon och i övermorgon tillsvidare
Samma skit land, samhäll, religion
Samma lögner och mera hjärntvätt

Igår och förgår, idag och imorgon och övermorgon
Livet slut är jag ensam, helt ensam och bara ensam
Det gjorde jag i mina dryga tjugo år i Sverige

Hatlandet, lögnlandet, nazistlandet IS landet
Bränn mig levande på Sergelstroget
Halshugg mig vid dina massa och förmånga moskéer

Och bli av med den ej välkomnade hem flykting Naji!

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-05-10 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP