Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval





Valde vägen jag skulle ta
men det blev inte så
en inre röst talade om
en annan väg att gå

försökte slå dövörat till
ville inte höra på
tyckte att vägen jag valt
skulle bli bäst ändå

rösten ville mig väl
försökte få mig att förstå
vikten av att lyssna inåt
och att inte det försmå

lyssnade och funderade
tills jag slutligen kom på
att den inre röstens väg
var den bästa att gå














Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 628 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-05-10 11:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Full av insikt och tankar!
2019-05-19

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om vikten av att samtala och resonera med sig själv.
2019-05-14

  Ezmeralda VIP
Bra text, den inre rösten har sällan fel.
2019-05-13

    bittemi VIP
Fint skrivet om att lyssna inåt!
2019-05-13

  Palett
Bra text om att lyssna till den inre rösten och handla därefter.
2019-05-12

  StinaJ VIP
Kloka insiktsfulla ord
2019-05-12

  Maria Sundelin VIP
Riktigt klokt och ett svårt beslut
Kramar
2019-05-11

  överlevaren VIP
Bra ordat om livsval!
2019-05-11

  Palett
Fin dikt !
2019-05-10

  Kungskobran VIP
Tänk om jag istället valt så
vad hade hänt då?

2019-05-10

  Blomma-Stjärna VIP
fina och läsvärda ord om vår inre röst, den vi ofta hör lite svagt och gärna vill avfärda.... men inte bör avfärda, då den bär på en djupare visdom än vårt ytjag
har utvecklat!
2019-05-10

  M.Eta
Bra med inre röster som valväljer ibland! Fin text.
2019-05-10

  Öknens Ros VIP
Man ska lita på magkänslan.
2019-05-10

  Niliboy
Mycket fin dikt om att lyssna till sitt inre å välja vägval!
2019-05-10

    Birgersdotter VIP
så viktigt lyssna på en rösten.
2019-05-10

  ULJO
Fint skrivet om det viktigaste vi har att ta hänsyn till. Samvetetets röst.
2019-05-10

  Feliaxel VIP
Inte alltid lätt
Att väja rätt
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP