Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Myntets två sidor - svart och vitt.


Nedsläckt land




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 194 gånger
Publicerad 2019-05-10 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje