Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[vid läsning av DOUGLAS KAHN, med hälsning till denne]


Smyger undan

Det finns ingen speciell
hänsyn
som ska tas

Det ska man glömma

Någon handlar
utefter yrkesmässigheter,
skapar lugna tidrum

men när det sker
har det ingen orsak
i dig,
ingen bäring på dig

utan är fallet
ur regelverk
för anstiftare
av rumsligheter
i tidsskeden

Ljusets hastighet
är inte en rörelse,
utan ett tillstånd,
inte olikt is

Som vatten övergår
i is
och vice versa,
kan ljus övergå i rum,
och rum i tid

LJUS TID RUM
LIGHT TIME SPACE
LICHT ZEIT RAUM
LUMIÈRE TEMPS ESPACE

är människoaspekter
på Intet som sådant

när det smyger undan




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-10 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP