Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yin och Yang

Freden
är så lycklig
strax innan ledan
visar fiendskapen
mellan dig och mig

Kriget
är så möjligt
strax innan slaktandet
gjort oss till
gemensamma offer

Upprepa
genom
decennier
sekel
millenium
av människans historia




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-10 13:32



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Ja men visst du sätter fingret på ett stort problem med dina ord!
-vad göra med vetskapen om det smärtsamma och motbjudande med krig och revolution?
- ska vi bara se på när girigheten, korruptionen och klasskillnaderna växer?
- ett sant dilemma!
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP