Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Hundratals fåglar skulle ha dött från ett 5G-test. Är framtida teknik skadlig för människors hälsa?


5G Ett Internet för Roboter.VAD ÄR 5G TEKNIKEN?

 

 

 

 

*När en ny trådlös teknik visas får den en högre radiofrekvens, eftersom de vanligtvis inte används och flyttar informationen snabbare. Problemet med högfrekvenser är att signalen inte färdas väldigt långt och fler antenner behövs för att öka signalen.

I Europa används för 5G fler frekvenser: 700 MHz, 3,4–3,8 GHz eller 24,25–24,5 GHz. Varje möter vissa mål. Alla förklarades säkra. Kommunikationsband som 4G och 3G-strålning, men de är så små att de inte anses vara en fara.

Så snart 5G-testet initierades föll fåglarna döda från träden och närliggande ankor hade också konstiga reaktioner, gick in i vattnet eller flyttade till gatan eller kanalen. 5G-antennen ligger 400 meter från parken där det döda fåglar kornet föll.

Inofficiella källor citerade av Hart van Nederland har sagt att de fåglar som dog skulle bli offer för ett experiment som genomfördes i dessa dagar (i slutet av oktober) i Haag, där radiofrekvensstrålning testades i högst 7,40 GHz.

Det här är inte första gången när konstiga fenomen händer runt 5G-testen. I Schweiz föll en hjord med kor till marken när man testade 5G-nätverket, samma sak hände föregående år och i Loppersum, Nederländerna.


Mot bakgrund av ovanstående måste vi veta att ingen säkerhetsstudie ännu har gjorts på 5G-tekniken och telekomindustrin utnyttjar det mest för att starta det.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=ah8Bpg6ep1k


5G är den femte generationen mobil internetanslutning som lovar mycket högre uppladdning och nedladdningshastigheter, mycket bredare täckning och stabilare anslutningar.


5G-tekniken handlar främst om effektivare användning av radiospektrum och tillåter fler enheter att komma åt samma mobila Internet samtidigt.
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-05-10 14:25Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP