Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem..?

 

 

Natten är skuggan av min fars händer

 

ett brutet alfabet

 

mellanrum

 

       

den är heller inte

 

början eller 

 

slutet

 

stillhet endast

 

och en obesvarad fråga...

 




Fri vers av Domenico VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-05-10 15:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Kanon !
2019-05-28

    ej medlem längre
Så fin!
2019-05-15

    ej medlem längre
Fascinerad av mystiken, allt som döljer sig bakom masken, fadern, livet, döden. Dina ord bär i natten, för varje sökande själ.
2019-05-12

  Mats Edin VIP
Sköna strofer hela vägen
2019-05-10

    ej medlem längre
Första meningen, en hel dikt i sig. Så vacker. Och sann.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP