Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ring (omtanken)


I djupet
av din själ
En tanke
av bästa sort
Som aldrig
borde
glömmas bort

Vad är det då
för tanke
som är så
viktig och stor
Den som
i djupet bor?

På det kan jag
enkelt svara:
-Det är den lilla
omtanken bara

Den som förenar
oss i ring

Utan den är vi
ingenting




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-10 18:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skön tanke.....och finurligt påkommet !
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP