Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylskåpspoesi

kylskåpspoesi
ord med magneter i
dikterna kan ändras
vad som helst kan skildras

bara orden finns
och så länge poeten minns
vad hen vill ha sagt
så kan det bli klarlagt

men det är en farlig dans
nån kan göra poesin till en patiens
orden hoppar hit och dit
men vänta nu – vad är det här för skit?

orden flyttas om vartannat
det du skrev är plötsligt nåt helt annat
fast du är ensam hemma så vete katten
om orden inte flyttat sig under natten...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-10 19:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Du beskrev det bra!
När katten kommer
In får ordskatten
Flytta på sig!
;)

2019-05-13

  Tomas Karlsson VIP
:-O

Du sa det! Katter är alltid smartare än man tror! :-D
2019-05-12

  Bodingen VIP
Det är din katt som är skyldig och smartare än du tror he
2019-05-12

  Kungskobran VIP
Ordens magi struntar jag i
skriver vad jag tänkt det skulle bli

Om det blir magi
ljuvligt trolleri

Om det blir bra
blir jag gla

Om det bara är en text
blir jag inte knäckt

Texten är ju min
och jag tycker den är fin




2019-05-10

  Språk, hjärna!
Håhå, bravo! Bra flyt och inga nödrim.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP