Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har nog


Som alla Män

Haft könsutbyte utan kärlek
Men ja kunde älska

Så sökte jag respons
Önskan få kärlek

Ta emot eller ge
Tog på krafterna

En dag korsade en herrelös
Hund min väg utan krav

Minns glädjen hunden visade varje Dag han var min bäste vän




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-10 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano