Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till tystheten dansar du ännu

Jag går i dina fotsteg
med allt för stora kliv
Du för och jag följer
i valsen som är vårt liv.
Men tonerna har tystnat
musiken ebbat ut
till tystheten dansar du ännu
men för mig
är dansen slut.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-10 19:52



Bookmark and Share


  Stisse
En fin dikt som har en härlig rytm. Vemodigt och vackert.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP