Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00:50

Och tystnaden har aldrig låtit så som nu
En knappnål - en explosion
Du betydde inget innan, du betyder inget nu




Fri vers av tolvtrettiotre
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-10 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre