Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öknens poesi

en nöddikt
en niddikt
öknens poesi
ingen magi

tugga sand
på en strand
palmer och kameler
obyggda ukuleler

hitta en oas
falla i extas
skriva på rim
fiskar i stim

inte så bra
... halleluja ...
publiken är snarstucken
poeten är drucken

dikten är kass
ingen jazz,
nej inget sväng –
gällivarehäng




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-10 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP