Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl min vän

Ju mer tiden går,
desto mindre öppet sår.
Tanken är nu inte lika smärtsam,
Jag vet att vår väg inte var rätt fram,
Hänga gäng, åka bräda, dricka öl, jaga brudar,
styra gram,
Jävligt synd och bortkastat för dina kvalitéer var inte fy skam.
Om jag ändå fick dig att inse,
Att vi, dina bröder är din armé,
vi stod alltid på din sida,
men natten du valde att sluta kriga,
gjorde våra sinnen snedvridna.
Sitter och lyssnar på bob Marley's skiva,
Three little birds precis som när vi tog farväl ute i Vidja,
Tänker tillbaks på en del minnen vi har, fan va vi var produktiva,
Många gånger sjukt naiva,
Som när vi la häftstifft på
klassföreståndarens stol och tyckte vi va fett innovativa,
eller när vi 6 blev påhoppade av 15 Pers och du sa "ni må va fler, men vi är starkare!" Vilket gjorde en hel del denna kväll sjukskrivna




Bunden vers (Rim) av Oye
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-10 23:12



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Kvickhet och sorg i skön symbios!
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Oye
Oye