Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myt

Har jag någonsin...?
Fanns jag nånsin på det sättet...?
Fanns jag någonsin där...?
Eller
Var jag bara en ide’...?
En ide’ av mig själv...?
En chimär?

Har förmågorna eller bristen på förmågor alltid...?
Var jag kanske just bara det helt uppenbara...?
Det faktiskt ganska ofta högt uttalade...?
Det oftast smått på skämt sagda...!

Jag var inget mer än myten...!
Jag var myten om mig själv.

Om inte jag?
- Vem?




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-11 03:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint fantasifullt om myten om sig själv
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB