Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?



Varför kan man inte lagstifta mot.


Den ultimata.


Drogen.


Kärlek.



Varför är detta.


Det mest laglösa land.


Du kan befinna dig i?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-11 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP