Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var liten



När jag var liten.

Var jag rädd och ensam.

Jag hade inget att säga.

För att jag var så rädd.

För att de skulle slå mig.


- - -


Nu är jag inte liten.

Mycket stor egentligen.

Inte rädd.

Och jag har så mycket att säga.

Som jag skriver om.

Och ingen vågar slå mig.



Men jag är fortfarande ensam.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-11 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP