Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orosmoln



Om jag klättrar upp på berget
Syns min framtid där?

Om jag vänder på var sten
Finns där några svar?

Om jag simmar över haven
Är det lika ensamt då?

Blir det själva resan
Som bygger upp mitt jag








Fri vers av annapoem
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-11 08:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Får en känsla om ovisshet och att leva lite i Limbo!
2019-05-19

  Maria Sundelin VIP
Får mig att tänka på alltings förgänglighet

2019-05-14

  Gin83
Du kommer nog hitta rätt till slut
Stark och gripande
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem