Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten text med besinning.

Alltmedan jag sover, överumplas min lägenhet av ljud, ifrån dem som bor ovan. Lägenheten ovanpå min.

Men mitt sinne har lagt sorti på vad jag skall uppmärksamma under en dag.
I mitt fall, handlar det om att sova oavsett tid på dygnet, att det är viktigare än att lyssna på oljudet ovanifrån.




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-05-11 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim