Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lusten att skriva...


Vita vida ark

I vänster hörn
vilar handen
över arkets
vita vida yta
Ivrig att låta
kulspetsögat
löpa
Från vänster
till höger
I en
nedåtgående
spiral
som snart ska
svärta ner
en hel yta med
små symboler

Ett konstverk
fyllt av mer
eller mindre
svårtydda tecken

När den löpande
texten nått sin
slutpunkt

Längst ner i
höger hörn

Kan handen
i lugn och ro
överblicka sin
skapelse




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-11 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP