Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggarna

 

 

var i Stockholm i helgen

gick i tunnelbanan

inte en enda tiggare

inom synhåll

vad har hänt dem?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-11 11:34



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tycker det går i vågor, en del åker hem ibland men tar sig hit igen när kosingen börjar sina.
2019-05-12

  Kungskobran VIP
Det kontantlösa samhället
2019-05-11

  Fulbergarn
inte sett eller hört nåt om den saken, här i obyggda finn bara en tiggerska.
2019-05-11

  överlevaren VIP
Bra reflektion.... på vissa ställen har det blivit förbjudet att tigga.
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP