Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigets vansinne

 

 

krig och kaos

drabbat världen 

även i Laos

brinner krigshärden

 

vad har hänt

med allt tal om fred

det länge varit känt

det svurits en ed

 

"aldrig mera krig"

efter Hiroshimas bomb

gick ej fredens stig

nu krig rasar likt tromb

 

när ska styrande förstå

att fel väg de går

de bestämmer ju ändå

på vilket ben de står

 

makt och pengar styr

sjuka sinnen dominerar

människor i skräck flyr

krigen bara eskalerar

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-11 12:44



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Håller med Fulbergarn!
2019-05-12

  BenGust VIP
Är man förvånad...?
Av människan blev det
ingenting större.
2019-05-12

  Kungskobran VIP
Instämmer med föregående talare
i stället för krig kunde dom tävla i ölhävning i stället
2019-05-11

  Fulbergarn
Ibland så undra jag
vad det är för mening.
Det ska kriges och grises
och allt skit som di kan
hitte på
Nä tacka vet ja en kall öl!

2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP